1. 8. 2011.

Sveća koja to više nije...

Niste ste valjda zbunili? :)

Sveća kao i svaka druga, ali manje uspešna :) pa je na kraju morala da ne bude sveća.



Pitate se zašto se hvalim onda? Eeee... pa to je zato, jer mi je uspela zamisao da napravim okruglu sveću, iako nemam takav kalup.
Namučila sam se oko nje samo tako... izgorela se sa vrelim voskom, kada sam spajala dve polovine, pa još i poludela kad sama videla da se nisu spojile... Pa kada sam konačno uspela da ih zalepim, ti spojevi i nisu bili baš precizni, pa sam morala da mislim i smislim šta i kako da uradim, da to sakrijem... I, kada sam konačno sve uradila i kada sam uspela da je fotografišem videla sam da stoji malo krivo... pa sam onda lepo uzela to da sredim, i šta- nakrivila sam je još više... :) 

Tako da, nema je više... :)


Ali, naučila sam nešto novo i uvidela kako i šta bi moglo da se uradi drugačije, tako da... samo znate, sada sam napravila elipsastu sveću... a planiram uskoro još jednom da probam okruglu :)
Ma, biće sve ok :)

4 коментара:

Retka Zverka је рекао...

Liči mi na debelog čiku sa leptir mašnom. :)

Dana је рекао...

Mora da je nema nakon nekog naleta besa :)).Meni je bas bila lepa,posebno mi se dopada ova masnica "oko struka" :).Ocekujem nove okrugle,samo da znas :)!

Анониман је рекао...

Vidim ja da si ti uporna i to je najvaznije.Uspeh nece izostati i ja ti ga zelim od sceg srca.Samo napred:)))

Drangulije је рекао...

Retka Zverka- LIČILA je :) Nema je više, "švićnula" sam je u šerpu sa vrelim voskom, kada sam videla kako sam je još više nakrivila... i kada sam uvidela da joj nema spasa.

Biće Dano, biće... samo da se nakanim da počnem. Meni trebaju posebni uslovi za rad :D Grozna sam, da... i uvek je neko ili nešto kriv, a ne moje sposobnosti (ili nesposobnosti)

Tajanstvena HVALA na komentaru i lepim rečima :)
Nikada do pre nekih godinu dana nisam bila ovako uporna, to valjda ide da godinama ;)
Učim se polako...