30. 1. 2009.

Opsednuta kruzicima :)

Ah daaaaaaaa...
Naslov sve govori. Kruzici & ja i ja & kruzici... u kolazu.



Ova ogrlica je nastala kroz mukotrpan rad (iako se verovatno vama nece tako ciniti :)) od skice na papiru (koja je naravno morala biti izmenjana malo- papir trpi sve- lepo narod kaze), do krajnjeg (sto ja volim da kazem FINALNOG) produkta...
Nije savrsena, daleko je od toga... Imala sam problema sa alkama (kako to da resim kod vecih komada? zna li neko, uvek na kraju izuljam lak i obavezno potpuno iskrivim alku)... pa sa busenjem rupica na filcanim kuglama... Pa ovaj poslednjo deo ogrlice sa transferom sam pravila dva puta... (prvi je bio malo drugaciji sa zalepnjenim perlicama oko sebe) jer se zalomio kod alkice, pa sam imala problem sa filcanjem u krug... (iz drugog pokusaja je uspelo) i bla, bla... da ne davim, negde procitah da ljudi ne vole da citaju bas dugacke postove na blogu... :) :)

Inace, nije bas potpuno gotova ova ogrlica, ide na jos jedno lakiranje... jer tek sada vidim na sta to lici... :) (bas se hvalim, aaa... ??? ali tesim se cinjenicom da niko nije dosao do ovog samog kraja)... a ova preeksponirana fotka je tu zato sto mi je jako dopada! :)

3 коментара:

Анониман је рекао...

Odlicna ti je ideja,bas mi se dopada!Sto se problema sa alkicama tice,trebaju ti samo kvalitetna kljesta.Za bushenje rupica na filcanim kuglicama,samo budi uporna,vidim da si ovde doro uspela.A za lak,znam kako je,jedino da primenis moj metod,prelakiras,pa pobegnes iz sobe da ne cackas bar sa vremena ;)
p.s.ja volim da citam duge textove na blogovima ako ti neshto znachi :D

heklica је рекао...

Hm, baš mi je zanimljiva, volim kad nešto ima mnogo različitih detalja koji funkcionišu kao celina.

tamaris је рекао...

ogrlica je stvarno sa svim detaljima predivna celina.hm,i ja imam sličan problem sa većim komadima,najjednostavnije rešenje je-nećemo da pravimo velike komade :):):) šala,naravno,kao što mima reče-dobra klješta da se alke ne krive,a i meni se lak ponegde izguli...