5. 1. 2014.

Pokušaj...

Pitate se čega? :)
Pa, naravno, opet je sveća... I ovog puta opet zelena :)
Mislim da je to za sada sve što se tiče ove ovako, učestale faze zelene. Naravno, ne kažem da zelene neće više ikada biti, pa... nećemo baš toliko preterivati :)

Ovaj put želela sam da napravim sveću koja da tako kažem ima dubinu :) Pokušala sam to dodavanjem šljokica između svakog sloja.
Na kraju, ipak je vidiljiv samo ovaj gornji, završni sloj, i nazire se malo prethodni.
Uživo se svakako bolje vidi. A ne potpuno glatki završetak... (pokušala sam da dobijem drugačiju i strukturu, kao u nekim ranijim pokušajima- linkovi su postavljeni na kraju ovog posta, pa ko je zainteresovan, može da pogleda o čemu se tačno radi) se vidi više nego uživo... :D



Moram da napomenem da je ova nijansa zelene, koja se vidi, ipak mnogo veselija, nego ovu koju ja sada gledam ispred sebe :)
Uživo je boja nekako sivo zelena. Lepa je :) da ne bude zabune :)


Ova sveća nije deo ponude u Drangulijama, već je namenjena za poklon! :) Dostupne sveće možete pogledati na FB stranici :)

Ukoliko nekoga zanima, sveća je rađena ovako :)- tutorijal :D
A pominjana tekstura (s tim da moram da napomenem, da ovde nisam koristila heat gun, ali možda nekome bude inspirativno da pogleda)- link 1 i link 2 (samo pogledajte belu sveću :) pošto je ona ta)

I za kraj, želim vam svako dobro i sve najbolje u 2014.

2 коментара:

Анониман је рекао...

Super je!

Drangulije је рекао...

Hvala Martina :)