10. 6. 2012.

Take me to the moon

Jedan rad  od ranije... Ostao je do nedavno skoro zaboravljen u kutijici, skoro dovršen, ali mu je falilo "ono nešto"- nešto malo... sve dok nisam videla ove minđuše i odmah dobila ideju kako da završim započeto...


Predstavljam vam nove minđuše u Drangulijama... 

Take me to the moon (and back)
 

Minđuše na šraf. 
Prečnik 1,5 cm

7 коментара:

Анониман је рекао...

Super su!

Lenka је рекао...

Slatke su, tačkice su pun pogodak!

Bi_bop је рекао...

naušnice su moj đir...super,ali imam molbicu...stavi plese veće slike na post,malo je teško vidjeti tvoje radove
kissić

Drangulije је рекао...

Hvala vam...
Drago mi je da vam se dopadaju.
Bi_bop- malo sam zbunjena... :) meni kada kliknem na fotografiju otvori skoro preko celog ekrana i mogu cak da zumiram, malo...
Pokusacu da vidim ako ima jos nekih podesavanja pri samom postavljanju. Kod starog izgleda kontolne table bloga, mogla sam da biram velicinu fotografije, te sam imala podeseno na srednju ili najvecu... mada nisam primetila neku razliku, kasnije... No, hvala svakako na primedbi :)

Анониман је рекао...

da, da, imaš to još uvijek 'mala, srednja, velika i posebno velika' fotka, a odnosi se na to kako izgleda kad netko otvori post.

fora su naušnice!

Dana је рекао...

Preslatke su i ime im bas pristaje!Odmah sam zamislila kratere na Mesecu ali prepoznajem i zvezdice u njima :).Sve u svemu,mene su odvele na daleko kosmicko putovanje :)

Drangulije је рекао...

Hvala Tina, proverila sam bas kada sam odkucala komentar, tako da ce uskoro biti i te promene (posto unapred pravim postove, tj. kada sam raspolozena za kuckanje)... Hvala na poseti ;) Drago mi je da ti se dopadaju.
Dano, pa duge te nije bilo... :) Hvala na lepim recima.