8. 7. 2011.

Rolovane sveće

Ne, ne... nije greška... zaista su rolovane.

Naime, ovo sam nešto kao experimentisala... i pošto još uvek nemam termometar (ali sam na vrlo dobrom putu da ga nabavim, sada bar znam gde ga ima i kako doći do njega i čekam da mi (kao) krene prodaja na netu)... ispalo je ovako kako se i vidi na fotkama... 

Nigde ja nisam našla tutorijale za ovako nešto, ali sam se inspirisala sa nekim tutorijalima koje sam videla za izradu sapuna :) Ma sve je to slično... :) ako vas neko pita  ;)



Ovde sam se malo igrala čak i sa sekačima koje imam (za fimo)...




 Ova mene malo podseća na koru drveta :)

Za sada su ove kao što rekoh experimentalne (da se samo "pohvalim", za jedan dan sam ih odradila pa nekih 10-ak sigurno, i to tako što sam posle svakog razočarenja, posle pola sata opet odlazila i radila nove... i ove su uspešne, ostale su sve popucale, ali kada mi je prva uspela, bila sam presrećna... Inače ona nije na slikama, jer se, dok se hladila, totalno iskrivila (a to je bilo do mene, jer sam je još toplu, stavila u visoku čašu da zadrzi oblik, ali to ne moze tako, naučila se...) i vidi se da nisu baš skroz prave, (šta ćete kada ih ruka oblikuje, pa još moja- ihihih) i prosto je teško da se drze ovako same, kao one sveće iz kalupa, ovima treba neko postolje ili drzač... i moraju stalno biti pod nadzorom :) dok gore... da se zna, ako ih neko zeli :) (pišite na e-mail: drangulijesu@gmail.com za dodatne informacije)

Inače imam novu stranicu na FB- da se pohvalim... Pa ko zeli moze i tamo da prati dešavanja... ;) Link do stranice se nalazi odmah na početku bloga  s desne strane... :)

17 коментара:

Rada Danilovic је рекао...

E ovo mi je extra!!Rustično,iz slojeva...ja bih probala kontrast još jači pa da mi se ova boja ispod proreza jače vidi : )...ko me razume svaka mu čast ; )...Sve čestitke, i puno sreće u daljem radu !!

Aleksandra CUCA Marjanovic је рекао...

Disu u ovoj boji :D To je ta kombinacija! Pastelno, sljokicasto...

Retka Zverka је рекао...

Sveće su ti prelepe, i baš zato što su prošle temeljnu obradu kroz tvoje ruke. :) Zaista, ovako nešto prvi put vidim u životu i veoma mi se dopada. :) Oseća se da si baš unela sebe. :)

P. S. Nije zvoc, zvoc, samo ispravi greškicu u e-mail adresi u postu. :)

Drangulije је рекао...

Hvala RadArt-o :) Mislim da razumem sta mi savetujes, pokusacu i tako, naravno. Svaki savet je dobrodosao.
Cuco skola :)- dobro mi dosla.
Zverka- hvala ti na ovoj opomeni. Ne znam koji mi je, ali u poslednje vreme toliko gresim kada kuckam i sto je najcrnje, ne vidim greske kada proveravam :)
I da, naravno... hvala na lepom komenaru :)

Karmen је рекао...

Ovo izgleda kao pravo umjetničko djelo. Molim te neka netko napravi takvu ako može. Zato bravo!. Meni se sviđaju.

Drangulije је рекао...

Hvala Karmen :)i dobro dosla :)

Tincha је рекао...

Baš je fora! Bravo!

Drangulije је рекао...

Hvala lepo Tincha :) :)

Silvija Patak је рекао...

Bravo na eksperimentisanju! Stvarno nisam nigde videla ovakve, pravo osvezenje : ) a i verujem da ti je bilo zabavno da se malo igras, znam da je meni uvek, te onda ... rezultat ne moze da izostane ; )

draga је рекао...

Super su B :)
Sano nastavi sa experimentisanjem ;)

Drangulije је рекао...

Silvija- hahaha, vise sam se nervirala, nego sto sam uzivala :) bar jedno vreme, dok mi koliko toliko nije krenulo. Ali sto je jos najcudnije od svega, jeste cinjenica da NISAM odutala, posle xy pokusaja i to neuspesnih. To je novo kod mene, posto lako klonem duhom :)
Hvala D :) Nastavicu, nista ne brini :)

Dana је рекао...

Originalno i novo!Bravo,Biljo :)!

Drangulije је рекао...

:) hvala dano :)

Little Glory је рекао...

Woooow...Pa ti si odlicna u eksperimentisanju! :D Ona sa zvezdicama mi se posebno dopada :)Bravo!!!

Nena3110 је рекао...

Divne sveće, kao i uvek!

Little Glory је рекао...

Dakle...Da vam se pohvalim :D - zvezdana je zavrsila kod mene! :D Uzivo je jos lepsa i neobicnija! Mnogo mi se dopada, divna si Biljana :) :*** <3

Drangulije је рекао...

hvala Neno, hvala Slavice :) Drago mi je da ti se dopada, i da je uzivo jos bolja nego na fotografijama :) zaista mi to mnogo znaci ;)