24. 2. 2011.

Hmmm... da li sam poranila...

...sa postavkom nove teme na blog? Ipak je nekako prolećna, a napolju sneg...

Hm... mozda da vratim staru, sa pahuljama? Prevarilo me ono sunce, od pre neki dan, i miris proleća u vazduhu (ooo, da... iako ne osećam mirise, bar ne u većini slučajeva, ovo sam osetila)...

Dugo me već nema... ne radim ništa pametno, moram da kazem i priznam... Pokušala sam, nije da nisam, da radim cvetiće od tkanina... I gledala sam tutorijale, i gledala i razmišljala i konačno juče pokušala... (mislim, videli ste moje cvetiće od ranije, kojima sam ukrasila obične ukosnice, ali sada sam htela nešto drugačije da probam), i ne ide. Ok, rekoh sebi... nije mi dan (a da li da vam kazem da sam od kako sam postavila zadnji rad ovde, pokušala skoro svaki dan da uradim nešto? I da, nije mi išlo :P- sem što sam uspešno odradila još koju sveću- cupcakes, ali slike nisam stavila, jer bi bilo ponavljanje već iste teme)... Danas pokušam opet... i ne ide... Kako odradim latice, i treba da spojim 5 ili 6 istih u cvet, ostane mi rupa u sredini... tolika da ne znam šta da stavim u nju i popunim je... (naravno na tutorijalima nije tako, ali i dalje ne znam gde greši)...

A, inače ni sama ne znam što radim ove cvetiće, pošto ih ne nosim, ali mozda podsvesno znam da je vreme za promene? Hahaha... ne znam...
Dosta uticaja i inspiracije nalazim na blogu nakitiĆA :) pa mi se sve čini da bih mogla da se ukrasim nekim cvetom... Biće da je to ;)

A najgore od svega, pošto slabo izlazim iz kuće (sem kada moram do prodavnice i nešto da odradim do centra) konačno sam odlučila danas da se iz čistog zadovoljstva prošetam... i malo fotografišem ovaj snegić koji je danas počeo da pada kod nas (napadao je jako mnogo, samo da naglasim)- kada... izađem iz kuće, i setim se- pošto je jel mrak, treba mi stalak... a kuda ću da ga vučem sa sobom kao kreten po zimoći... "okinem" jednom da vidim kako će odprilike biti slike... i vidim PRAZNA mi baterija! :D ha ha ha... Ne da mi se... (a jeste da sam proverim minut pre toga, kako ista stoji i bila je na 2 crtice)... Ovo su fotkice koje sam uspela da odradim, i da naglasim da je mozda i dobro što je bila prazna baterija, smrzla sam se, pa predpostavljam da ni za fotoaparat to nije idelano vreme za rad ;)- pazim ga kao sebe... hahahah!


Fotkiće nisu ništa posebno, meni se prosto samo dopada svetlo i atmosfera na njima... Nisam ništa posebno kadrirala... Kao što sam rekla, samo sam probavala ;) hahahaha...
Baš mi se ništa ne da ovih dana :) :P

Kako ste vi? Šta radite kada vam ništa ne ide od ruke?

18 коментара:

bensedin art је рекао...

Vidiš da sve goovori da ostaneš u kući:)! Nemoj da se sekiraš, kad te prodje, ući ćeš u mašinu, a do tada igraj igrice i to ume da bude blagotvorno:)!

Biljana је рекао...

Draga poranila si:-)
Fotke su super, prekrasan odraz svijetla na snijegu.
Pomalo, doci ce inspiracija i volja.
Pusa

Lenka је рекао...

Iako si poranila baš prija oku ova vesela prolećna pozadina :)), fotke su stvarno divne, i meni se jako dopada svetlost na njima.
Gledaj filmove, igraj igrice i otvoriće se ventilić kada se opustiš :)))
... za cvetiće moraš sa jačim koncem dobro da zategneš cvetove posle nabiranja, rupa će se smanjiti, ali neće nestati potpuno; zato u sredinu obično i ide dugmence ili nešto slično.

Phoenix је рекао...

Kad sam pročitala tekst..kažem..evo još jedne kojoj baš i ne ide. Meni je tako bilo skoro mjesec dana, što god sam uzela u ruke...neki problem.
Hvala Bogu to je vrijeme iza mene..sad se radi.
Meni su fotke super...baš mi se dopadaju...prava zimska idila.
Zimu ne volim ali slike snijega u noćnim satima su me uvijek oduševljavale...
lp

Dana је рекао...

Ma,opet ti!To,da li je dobar neki rad ili ne ocenice (i)drugi jer smo mi sami (uglavnom)previse samokriticni!Bas zelim da vidim te cvetice,a premda ih nikada nisam radila,mislim isto sto i Lenka:koliko sam primetila na onom blogu svaki cvet ima nesto u sredini.Zasij i ti neko dugmence,perlicu...Srecno :)
Sto se tice osvezenja bloga:za mene nikada nije rano jer prolece uvek nosim u sebi i sanjam ga :).Videla si:i ja sam se vec usarenila u inat zimi :)!

nena је рекао...

Tako je to kad sve krene po marfijevom zakonu,sva sreća pa to prođe.Meni ponekad bbaš kad sam neraspoložena ide najbolje a nekad se ne mogu ni pomaknuti.Ti fino napuni baterije pa u šetnju klikanje ne škodi a biće sigurno još lijepih slika.Šaljem pozitivne vibre za tebe...

Drangulije је рекао...

he he he :) ne da mi se, tanja vidim i ja :) nema druge, samo cu da sedim u kuci, a igrice igram kao luda... navucena sam na njih :) mislim da cu i od njih morati malko da o'ladim :P no videcemo... hahahha...
hvala biljana... i ja se nadam da ce :)
lenka- veruj mi sve sam vec pogledala sto sam imala... sada sam presla na filmove i serije online i ne dopada mi se kada nema nista novo po par sati :D (dodje mi da placem od muke)... a sto se tice cvetica- znam da ima rupica... :D ali moje su RUPETINE... ali bukvalno... malecke latice, a rupa takva da skoro svi prsti zajedno mogu da prodju... hahahah... znam da se zbog tih spojeva i stavlja nesto na sredinu... ali ovo moje je smesno :D hahahah...
phoenix- aha... znaci proslo je kod tebe... ;) drago mi je to cuti... mene je ovo hvatalo i pre, ali uglavnom prodje za par dana... ovo sada je predugo (par dana posle nove godine sam napravila ista novo)
danoooo no, no... nemoj tako, ovo je zaista groznooo :) kada dodjes na kafu, ima da vidis na sta mislim kada kazem RUPETINA :D... latice izgledaju ok... cak su mi i slatke ;)

Drangulije је рекао...

nena-tvoj odgovor je stigao kod sam kuckala moj :) tako da mi ostaje samo da kazem hvala na poseti i lepim recima :D

Nena3110 је рекао...

Sve najbolje, draga!
A rupice sam ja popunjavala maleckim cvetićima, za koje sam tut našla baš na Lenkinom blogu, Lenka se verovatno nije setila, nađem link i pošaljem!
Sveće su savršene!

Drangulije је рекао...

Hvala Neno :) Jedva cekam da vidim na koji post i tutorijal mislis... Mada bas pratim Lenkin blog... :) a ne pada mi sada nista slicno tome na pamet :)

heklica је рекао...

Meni se pozadina jako sviđa! Za inspiraciju ne brini, doći će :) To valjda mora tako u naletima. Baterije se inače mnogo brže prazne kad je hladno. Probaj da ih nosiš bliže telu. Ili, ako ne možeš da ih izvadiš, onda ceo aparat ako je to izvodljivo :)

Drangulije је рекао...

:) hvala :) pomno sam birala, kada vec ne umem sama da je napravim :D
znam za hladnocu :) istina da sam tek izasla napolje, i izvadila aparat, ali svakako, nisam bateriju punila jako dugo :) tako da je dobro da je i ovo izdrzala :)

Silvija Patak је рекао...

Jesi malo poranila, ali sta fali : ))) Ja sam zadnjih 10 dana toliko bila neraspolozena i umorna vise od ove zime, jakne, cizama, ali kada je poceo da pada sneg nesto mi bilo fino, pa sam pustila Novogodisnju muzicku kutiju i tripovala se da ce NG : ) (jer tad sam uvek najsrecnija) ... A kad mi nista ne ide, stisnem zube i cekam da prodje, jer kolo srece se okrece : )

Drangulije је рекао...

Poznato mi je sve sto kazes Silvija :) Volim i ja NG :) i imam isti osecaj...
Nadam se da ce da prodje sve... a najvise to sto napravim ne lici na ono sto zelim :D

Анониман је рекао...

super je blog!:) čitam te!:)

Drangulije је рекао...

:))) hvala na poseti... ;)

Анониман је рекао...

Lepe bojice na blogu bas! Ako neko ne voli zimu,onda sam to ja! Znaci,ne mogu da je podnesem,jedino volim pravu zimu sa pravim snegom,a ne ovo danas pada,sutra potop ,voda,blato ,kaplje sa svih strana,duva cas kosava,ca jug,ma ludilo,i ja sam jednostavno umorna tokom zime,i kad mi nije nista i kad je sve ok,tako se osecam. Ali,trudim se da koliko god mogu ne obracam paznju na to,moj lek i preporuka je citanje. A i spavanje,mada nisam preterano ljubitelj izlezavanja,ali pomaze kad te bas nista nece.
Svrati na moj blog po nagradicu i pitanjca! POzdrav!

Tina је рекао...

slike su ti prekrasne. sviđa mi se novi dizajn bloga