24. 6. 2010.

Još malo eko koze

Ne dajte se zbuniti, ne grešim oko kuckanje slova Z (kao zebra) i Z sa kukicom (kao zaba), samo nemam na tastaturi uopšte ovo slovo... Zona sumraka... kazem ja! =)
Zato ova KOZA nije koza (kao zivotinja, preda svoju masinu Bagat Danicu tako iz "milošte" zove- ali to ću nekom drugom prilikom), ali ne znam kako da naglasim razliku... Hmmm... nadam se da vam je svakako jasno =)...

Drugo lice =)


Prvo lice sa više detalja =)


Pogled na detalje, blize =)

Ovo je narukvica sa dva lica... Jedno je malo više zivahno... to ako ste mnogo dobre volje, a ovo drugo... to je za neke mirnije varijante... Tek da vam ne dosadi... =)


Druga narukvica je iskreno, za nekog ko ima jako uske zglobove, iako je široka i dugačka gotovo kao i sve do sada, verujem da je problem kod nje sto je ostao vazduh =) (hahah, smešno zvuči, priznajem) dok sam je sastavljala... i u principu teze se savija... Za moj zglob koji je 16cm u obimu, prosto ne ide, jedva privučem krajeve da zalepim čičak traku...


Lice broj jedan =)


Lice broj dva =)


Detalj =)


I malo drugačiji detelj, recimo =)

Ako vam se moje obrazlozenje za onaj vazduh čini glupo, molim vas da mi ostavite vaše mišljenje, jer zaista nisam pametna. Radim sa istim materijalom od početka, i ovo je druga narukvica sa dva lica... a od prethodne je kraća za čitav 1cm (tj. ova je 19cm)- i malo mi je čudno da je zbog tog 1cm toliki problem =)

Bilo kako bilo, sigurna sam da ću vas još gnjaviti sa ovim mojim "projektima"- uh sada zvučim čudno, a?-... od eko koze =)
Uskoro malo romantičnije varijacije na temu...

Uh, što sam sada oplela =) (Dano... šta kazeš?)
... ali ako pratite blog od početka, vidite da imam ovakve "ispade" jednom do dva puta godišnje, maksimalno... tako da... samo opušteno... NIJE MI NIŠTA =)

7 коментара:

Jolanda је рекао...

lijepo i zanimljivo.
Lp
Jolanda

Lenka је рекао...

Postoji jedna mnogo dobra stvar kao preventiva ovog napuhavanja kada radiš sa 2 sloja kože - FIX IT MARABU. To je lepak u spreju namenjen tekstilu i koži, i omogućava mnogo lakši i uredniji rad u ovakvim situacijama.Prilepiš naličje na naličje i onda šiješ. Nema mrdanja.
Moguće da ti se ova druga narukvica skratila ako si je krojila po dužini. Koža, kao i tekstil, se isteže po širini jer je struktura materijala u ovom pravcu mekša, a s dužinske strne ima manju elastičnost.

Inače narukvice su super!

draga је рекао...

Super su B.. prva mi je extra.. naročito veselije lice ;)

Džiadžojka-san је рекао...

Sviđa mi se, i mračna i vesela u isto vreme.
Volim kombinaciju crveno-crno. :)

Nena3110 је рекао...

Divna je, a ti si divna, meni draga, a to što imaš ispade, pa...imaju ih svi umetnici!
Kiss!

Danijela је рекао...

Super su narukvice, druga mi se dopada malo više od prve, valjda zbog ovih sitnih detaljčića :)
Za ispade ne brini... imamo ih svi mi povremeno ;)

Drangulije је рекао...

Hvala vam sto ostavljate komentare i svoje misljenje... Puno mi to znaci.

Posebno hvala Lenki na ovako lepom i preciznom objasnjenu. Sledeci put cu da se pridrzavam toga, pa cu da vidim da li ima nekog efekta :)

Pozzz za sve! :)